Ден рожден е твоят ден,
ден за радост твой свещен,
ден за твоите мечти,
ден за твоите шеги.
Нека всякакви мечти,
да бъдат твоите звезди
и когато пожелаеш
нека те се сбъднат.
P.S. Усмихни се и си пожелай
с мен да бъдеш ти докрай
и от щастие ти пожелавам
много радост и цветя.
08.03.2013 год
© Кармен николова Все права защищены