20 feb 2009, 15:37

Чу ли ме...? 

  Poesía » De amor
1118 0 36
 

            Чу ли ме...?


Жонглирай... Даже ти отива...
Чувствата ми
молят...
и крещят...

Нищо, че душата ми се свива,
пепелно
раздала
своя цвят...

Капки дъжд... Назъбени сълзи...
ръцете ми
от нищото
събират...

Чу ли ме, че викам „ Остани! "...?
Или думите
без глас
напират...?

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??