20.02.2009 г., 15:37 ч.

Чу ли ме...? 

  Поезия » Любовна
1119 0 36
 

            Чу ли ме...?


Жонглирай... Даже ти отива...
Чувствата ми
молят...
и крещят...

Нищо, че душата ми се свива,
пепелно
раздала
своя цвят...

Капки дъжд... Назъбени сълзи...
ръцете ми
от нищото
събират...

Чу ли ме, че викам „ Остани! "...?
Или думите
без глас
напират...?

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??