Feb 20, 2009, 3:37 PM

Чу ли ме...? 

  Poetry » Love
1120 0 36
 

            Чу ли ме...?


Жонглирай... Даже ти отива...
Чувствата ми
молят...
и крещят...

Нищо, че душата ми се свива,
пепелно
раздала
своя цвят...

Капки дъжд... Назъбени сълзи...
ръцете ми
от нищото
събират...

Чу ли ме, че викам „ Остани! "...?
Или думите
без глас
напират...?

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??