28 ene 2007, 21:15

Чуден сън 

  Poesía
1086 0 1

Легнах в детската си стая
и чуден сън сънувах
как на топка си играя
със котенцето Луна.

Мина време и сънят ми продължи,
а в главата ми настана хаос:
слънцето живееше в гората,
а луната учеше децата.

И сънят ми продължи с много приключения,
но станах аз и огледах се тогаз:
луната на небето беше,
а слънчо тихичко си спеше.

© Или Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??