28 sept 2011, 6:27

Чудиш се 

  Poesía » De amor
748 0 2
Чудиш се: ''Какво ли бях за него,
дали оставих някаква следа,
или минах просто като ехо,
като капка скрита във дъжда?''
Чудиш се и скубеш си косите,
късаш роклята си на инат,
лед сковава ти очите,
а гърдите ти горят...

Чудиш се... Попитай ме, аз зная,
зная истината, както е била,
че щом политнахме към рая,
ти скърши двете ми крила...
Още ли се чудиш, дяволице,
нима не виждаш кървави реки?
Ти, моя малка гълъбице,
без мен към рая полети...

© Никола Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??