28 ene 2023, 11:09

Чудните нюанси 

  Poesía » De amor
555 0 0

     

    Чудните нюанси

 

В мълчанието на нощта се раждат

видения и образи, и цветове.

Във утрото красиво те изчезват,

остават скрити само в моето сърце.

 

Вълшебството на чудните нюанси

е в техния далечен и нетраен чар,

във силуетите им приказни и сини,

във музиката за душата, звезден дар.

 

Откривам ги и в твоята усмивка,

за тях да ти разказвам дълго искам аз.

Изслушаш ли ме, днес ще съм щастливка,

ще ти говоря тихо в утринния час.

 

Ръката ми вземи във твойта нежно

и с устните си със любов я докосни,

за мен е важна любовта ти само,

за да се сбъднат всички хубави мечти.

 

                     Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??