17 ago 2014, 20:07

Чудо 

  Poesía
682 0 0

Чудото -

то винаги се случва.

Не му е нужна

покана,

причина,

сцена,

ни заря.

То идва като усмивка

на детето спящо,

като изгрев

над смълчаната гора.

Превръща те

във радост бистра,

измива остарялото,

излишното,

и заблестяваш

като лъч,

докоснал птицата.

И чуваш песента,

неспряла никога.

Пеем ние.

Пее цялата земя.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??