Очите ти са топли,
но от тях излиза само студ...
Устните ти са горещи,
но думите болят...
Изричаш името ми във нощта
и като хладно острие
то се забива в моята душа.
Сърцето ти тупти
зад мрежа от следи,
но болката отлита,
когато се срещнат погледите ни...
M.O. - 147
27.06.2010
© Лили Todos los derechos reservados