5 may 2007, 14:15

Чудовище съм 

  Poesía
546 0 0
Чудовище съм.
С тебе ще приключа.
Ще те задуша в облак страст.
Ела, не се страхувай!
Аз ще те науча
как да бъда в твоя власт.
Чудовище съм.
Около теб ще се увия.
Ще изсмуча целия ти сок.
Но не бягай, защото от никого не крия,
че съм опасна в предсмъртния си скок.
Чудовище съм.
Но ти ме вдъхновяваш
с тебе да направя опасни неща.
Ела, докосни ме! Не ме порицавай!
Искам да се почувствам жена!
Чудовище съм.
Но не се страхувай.
Аз се опитомявам в твойте ръце.
Чудовище съм.
Но ела и за миг рискувай.
Опитай се да укротиш моето сърце!

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??