19 oct 2008, 21:45

Чужда 

  Poesía
485 1 7

На К.Р.

 

Желая те. Дъхът ми нека спре.

Докосвай ме! Люби ме до припадък!

За теб жадува моето сърце.

От този грях боли ме, но е сладък.

 

Устните ти нека ме горят.

По тялото ми запали пожари!

Сърцата ни във ритъм ще горят,

макар да казваш, че сме вече стари.

 

Обичай ме, дори и да съм чужда,

аз цялата на теб принадлежа.

Кажи ми колко много съм ти нужна

и всяка нощ до тебе ще лежа.

© Дияна Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??