4 jun 2007, 9:42

Чужда подкрепа  

  Poesía
905 1 1
Картите се редят...
А живота си как да редя??
Покажи ми ти сега.
Докажи ми го така.

Не искам Чужда подкрепа,
само твоето рамо, само твоето рамо до мен.
Не искам Чужда подкрепа,
само твоето Хубаво рамо до мен.

Думите се редят,
а как тогава аз да ги подредя.
Ти само дай ми знак и ще ги редя... редя
в надписа Обичам те !!!

Не искам Чужда подкрепа
само твоето рамо, само твоето рамо до мен.
Не искам Чужда подкрепа,
само твоето Хубаво рамо до мен.




© Джени-фенка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??