28 ago 2008, 19:24

чуждица 

  Poesía
692 0 4
Три пъти мери,
един път повий
децата на утрето,
големи и черни като мравки,

не слушай съветите
на старите планети,
само спомени за
ароматна пръст
и шума от падащи монети,

кътче думи, където ти е топло
и кафе
с вкус на ребелдия...

© Неда Керанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??