28 авг. 2008 г., 19:24

чуждица 

  Поэзия
670 0 4
Три пъти мери,
един път повий
децата на утрето,
големи и черни като мравки,

не слушай съветите
на старите планети,
само спомени за
ароматна пръст
и шума от падащи монети,

кътче думи, където ти е топло
и кафе
с вкус на ребелдия...

© Неда Керанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??