23 mar 2015, 21:46

Чупливи чувства 

  Poesía » De amor
375 0 0

Седя на едно канапе,

не мога да се приземя,

любовта тялото щипе,

а гласът рязко онемя.

Сърцето е чупливо

и споменът е топъл,

ранено, но още живо –

заравя всеки вопъл.

Чувствата чупливи –

страхливите улучват,

от емоции колебливи

и любовта се случва.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??