23 мар. 2015 г., 21:46

Чупливи чувства 

  Поэзия » Любовная
376 0 0

Седя на едно канапе,

не мога да се приземя,

любовта тялото щипе,

а гласът рязко онемя.

Сърцето е чупливо

и споменът е топъл,

ранено, но още живо –

заравя всеки вопъл.

Чувствата чупливи –

страхливите улучват,

от емоции колебливи

и любовта се случва.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??