30 dic 2008, 10:22

* * * Чуваш ли... 

  Poesía » De amor
854 0 9

* * *

                   На Диян

 

Чуваш ли вятъра...

Плачá на листата чуваш ли...

Вали...

Погледни навън, за да видя

                                            дъгата...

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??