7 ago 2009, 12:24

Чуваш ли, измамнико?! 

  Poesía » De amor
760 1 7

Чуваш ли?! Ще те забравя...
ще те изтръгна от сърцето си
без никаква пощада...
Измамнико, върви при нея.
А мен ме разпъни на клада.

Измамнико, люби я нощем,
люби я и усещай мене...
А аз, горящата на тази клада,
ще накарам даже болката да стене.

Чуваш ли?! Нощта там някъде раздрана е
но не от песни и романтика...
Това съм аз. За Бога, клада е.
А ти я любиш и душата ти е лека.

Измамнико, усещай тялото ù,
то никога не ще напомня моя аромат.
Люби я и изричай името ми...
И запомни, че нямам дубликат!

Чуваш ли?! Това е огънят в камината,
по-бурен даже от душата ми...
Но ти люби я, твоята - незаменимата,
а аз ще тлея близо до телата ви.

Измамнико, докосвай я,
не ще намериш кожата ми върху нейната...
Чуваш ли?! Върви при нея...
Сбогом! Аз умирам в огъня на бездната.

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??