24 sept 2019, 7:57

Чуваш ли? Усещаш ли? Къде си? 

  Poesía » De amor
391 0 0

Къде си моя любов?

Къде си?

Чуваш ли,

вика на душата ми?

Чуваш ли,

как звъни сърцето ми,

само за теб?

Къде си?

Чуваш ли?

Усещаш ли,

колко много боли?

Къде си?

Чуваш ли?

Усещаш ли?

Къде си?

© МД Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??