24.09.2019 г., 7:57 ч.

Чуваш ли? Усещаш ли? Къде си? 

  Поезия » Любовна
389 0 0

Къде си моя любов?

Къде си?

Чуваш ли,

вика на душата ми?

Чуваш ли,

как звъни сърцето ми,

само за теб?

Къде си?

Чуваш ли?

Усещаш ли,

колко много боли?

Къде си?

Чуваш ли?

Усещаш ли?

Къде си?

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??