Когато чувствам самота,
очите ми нагоре все поглеждат
и търсят вяра, топлота,
усмивки, грижа и надежда.
Когато чувствам нощен хлад,
заглеждам се в луната ярка,
загъвам се със нея и в съня
с усмивка ме звездите й повеждат.
Когато чувствам празнота,
очите ми да се напълнят търсят,
оглеждат суша и вода -
нивя, скали, небето и морето.
Когато чувствам топлина,
затварям си очите, уморени
от толкова любов и красота.
Аз чувствам я със тяло. Ти си с мене.© Галя Todos los derechos reservados