16.09.2007 г., 23:15 ч.

Чувства 

  Поезия
783 0 6
 

Когато чувствам самота,

очите ми нагоре все поглеждат

и търсят вяра, топлота,

усмивки, грижа и надежда.

Когато чувствам нощен хлад,

заглеждам се в луната ярка,

загъвам се със нея и в съня

с усмивка ме звездите й повеждат.

Когато чувствам празнота,

очите ми да се напълнят търсят,

оглеждат суша и вода -

нивя, скали, небето и морето.

Когато чувствам топлина,

затварям си очите, уморени

от толкова любов и красота.

Аз чувствам я със тяло. Ти си с мене.

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??