Потъвам в нежността ти,
под миглите стаена,
нахлувам в утринта ти,
от любовта дарена!
Отпивам свежестта ти,
от светлина родена,
откривам същността ти
и твоята Вселена!
Обичам волността ти
и любовта към мене,
ще бъда и в съня ти,
и във мечтите денем!
© Ангел Филипов Todos los derechos reservados