Рано, рано Насето видя какво направи с едно момче,
който на всяка твоя дума почва да трепери.
Хареса го.
Така започна този ден за мен,
който ще бъде пак красив и весел благодарение на теб.
Изпитвам болка, изпитвам страх, изпитвам радост,
все неща, които всеки човек изпитва в своята душа.
Страх да не те загубя, болката при мен е сладка,
а радостта е най-голяма,
защото в моето сърце стои една жена,
най-красивата за мен в света.
По-късно тя ми пише.
Никога няма да те забравя.
Насето само погледна снимката
и почуства, че страхът изчезна.
Остана му само болката и радостта.
© Наско кирилов Todos los derechos reservados