May 10, 2013, 11:20 AM  

Чувства 

  Poetry » Love
563 0 0

Рано, рано Насето видя какво направи с едно момче,

който на всяка твоя дума почва да трепери.

Хареса го.

Така започна този ден за мен,

който ще бъде пак красив и весел благодарение на теб.

Изпитвам болка, изпитвам страх, изпитвам радост,

все неща, които всеки човек изпитва в своята душа.

Страх да не те загубя, болката при мен е сладка,

а радостта е най-голяма,

защото в моето сърце стои една жена,

най-красивата за мен в света.

По-късно тя ми пише.

Никога няма да те забравя.

Насето само погледна снимката

и почуства, че страхът изчезна.

Остана му само болката и радостта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??