9 dic 2015, 7:54

Чувствам 

  Poesía » De amor
340 0 0

Чувствам


Чувствам се куха и празна,
Чувствам сковаващ ме лед.
Чувствам, но истински мразя,
Когато се изправя пред теб.

Уж се крия под множество маски,
А ти ги разбиваш за ден...
Със усмивка, докосване, ласки
Разкриваш всичко що крия у мен.

Да, мразя те съвсем откровено,
Макар че въпросът е друг...
Не зная защо лицето ми все е червено,
Когато съм с теб, когато си тук...

И не зная защо вместо лед
Огън и въглен в сърцето усещам...
Нима когато съм с теб,
Любов и омраза най-сетне се срещат?

© Роси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??