24 may 2006, 9:20

Чувствам как тупти Земята 

  Poesía
571 0 4
Честит Празник на всички тук!!!
Авторът

Чувствам как тупти Земята.
Пулсът й е ускорен.
Радвам се, че още съм тук,
макар от пясък направен.

Чувствам как тупти Земята,-
някъде, някой пада.
Пулсът му е ускорен.
Линейките бързат в екрана...

/само там!/

Чувствам как псува Земята.
Пулсът й е ускорен.
Милиарди духове вият за помощ,-
милиардерите викат прислугата.

Чувствам как бучи Земята.
Пулсът й е ускорен.
Радвам се, че още съм тук,-
бит, проклет, но все пак, изправен.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??