8 jul 2019, 9:54

Чувствено 

  Poesía
432 0 1

Аз съм жива само във съня ти.
Където няма граници и срам.
В онзи свят отваряме сърцата.
Доброволно изтезаваме се там.


Събличаме мъчително душите
и потъваме във сладък блян.
Жива съм единствено в мечтите.
Докосвам тялото ти само там.


И само там свободна е душата.
Гледаме се с теб очи в очи.
И само там оголват ни се сетивата.
А съвестта заспива и мълчи.

 

Говоря с устни, без да казвам нищо.
Там всичко ни е позволено.
Ще те изпепелявам и отново ще възкръсваш.
В Рая няма нищо забранено.

 

Говорят ни ръцете и телата.
И виждам със затворени очи.
Свободни са от тежестта крилата.
Хубаво е! Можем да летим.


Мога и да те измъчвам, и да те обичам.
Да ме съживяваш, да ме караш да умирам.
Там мога да целувам и да те събличам.
И докосна ли те, спирам да се контролирам.

 

Юни 2017                   В. Тодорова

© Valya Тodorova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??