23 nov 2017, 22:15

Чувство 

  Poesía » De amor
816 1 4

Ти си весел смях, спомени безброй,

Небесна шир,

Мир, покой.

 

Ти си топъл чай през зима,

Албум от снимки, одеяло,

музика любима!

 

Ти си синоним на дом, надежда, сила,

Моят покрив,

От бурите - закрила!

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??