10 sept 2008, 6:51

Чувство 

  Poesía » Versos blancos
552 0 0

Това е още един ден...
това е още една смърт...
поглеждам в твоите очи,
но само тишината остава да шепти,
гали с коприна моите уши,
последен звук, последен мирис красота
родена от капка черна роса...

© Цецо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??