10 сент. 2008 г., 06:51

Чувство 

  Поэзия » Белые стихи
553 0 0

Това е още един ден...
това е още една смърт...
поглеждам в твоите очи,
но само тишината остава да шепти,
гали с коприна моите уши,
последен звук, последен мирис красота
родена от капка черна роса...

© Цецо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??