14 jul 2009, 20:03

Чувство без име 

  Poesía
1009 0 19

Прощавам ти за всичките лъжи,

космическия ужас, тишината.

Прощавам ти горчивите сълзи,

зад моя гръб мостòвете, вината…

 

Прощавам ти и сенките в нощта,

нарязали я на парче безсъние

и всичките залязващи слънца,

които се взривяваха в деня ми.

 

Прощавам ти и чувството без име,

което си посял у мен отдавна.

Че ампутирайки крилете ми, рани ме,

прощавам ти. И тръгвам незабавно…

 

С чувство на изцеление…

прегръщам свободата!

© Виолета Зашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??