19 oct 2021, 20:00

Чувство демоничнo 

  Poesía
305 1 11

Не, не мога да съм в клетка!

Не желай това от мен

и недей да търсиш сметка

кой изпълва моя ден…

 

Не, не искам да се мъча

да угаждам постоянно

на хронично недоверие,

плод на ревност непрестанна.

 

Да, разбирам че са мощни

тези демони в главата,

ала чувствата горещи

се изнизват през вратата.

 

Знай, ако със теб решил съм

да споделям любовта,

не желая и не търся

нищо друго на света.

 

Тъй че помислите лоши

от ума си изгони,

да творим магии нощни

ти и аз, и аз, и ти.

© Ивайло Симеонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??