На живо си включих дисплея -
на теферич съм - бира си пия,
боцкам картофки, седя и си блея,
и ми е приказно - просто магия.
Масите пълни - влюбено време
и е "Да" във тази бирария -
хубави са, дявол да го вземе,
момичетата на България.
лллллллллллллллллллллл
© toti Todos los derechos reservados