Този дъх, сякаш ме стопля,
дори някак изгаря.
Изпепелява моите мисли
и всички страсти утихват.
Не е трудно,
даже никак не е -
да запалиш огъня.
Той се храни от страсти
изсушени в гърдите.
Димът край мен е спасение.
Малко скривалище,
маскиращо пламъка,
обхванал очите.
Не се страхувай!
Каква е тази вода?
Аз не горя.
Просто, това е дим
от мойта цигара.
© Павел Грамадов Todos los derechos reservados