17.01.2013 г., 0:43 ч.  

Цигара 

  Поезия » Любовна
540 0 2

Този дъх, сякаш ме стопля,

дори някак изгаря.

Изпепелява моите мисли

и всички страсти утихват.

Не е трудно,

даже никак не е -

да запалиш огъня.

Той се храни от страсти

изсушени в гърдите.

Димът край мен е спасение.

Малко скривалище,

маскиращо пламъка,

обхванал очите.

Не се страхувай!

Каква е тази вода?

Аз не горя.

Просто, това е дим

от мойта цигара.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??