31 oct 2015, 14:57

Цикади 

  Poesía
714 1 3

                                        по равното поле между кръвонасяданията  

                                        за да не стихнат по долу мъртвия си център

                                        вред студените паузи на последните отчаяни ребра 

                                        без притоците на клавишния морзов такт

                                        пребродили всеки миг на цялост в градините

                                        за да чакат чакат чакат чакат чакат чакат 

 

                                                                                       27.5.2008г.

© Донърджак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Все съм си мислел...https://nauka.offnews.bg/news/Biologiia_16/Periodichnite-tcikadi-i-prostite-chisla-video_17364.html
  • За празничния парад на дядо Мраз в Курск. Става въпрос.
  • Някой да ми обясни за какво става въпрос тук! Помощ от приятел?
Propuestas
: ??:??