31 окт. 2015 г., 14:57

Цикади 

  Поэзия
720 1 3

                                        по равното поле между кръвонасяданията  

                                        за да не стихнат по долу мъртвия си център

                                        вред студените паузи на последните отчаяни ребра 

                                        без притоците на клавишния морзов такт

                                        пребродили всеки миг на цялост в градините

                                        за да чакат чакат чакат чакат чакат чакат 

 

                                                                                       27.5.2008г.

© Донърджак Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Все съм си мислел...https://nauka.offnews.bg/news/Biologiia_16/Periodichnite-tcikadi-i-prostite-chisla-video_17364.html
  • За празничния парад на дядо Мраз в Курск. Става въпрос.
  • Някой да ми обясни за какво става въпрос тук! Помощ от приятел?
Предложения
: ??:??