31.10.2015 г., 14:57 ч.

Цикади 

  Поезия
713 1 3

                                        по равното поле между кръвонасяданията  

                                        за да не стихнат по долу мъртвия си център

                                        вред студените паузи на последните отчаяни ребра 

                                        без притоците на клавишния морзов такт

                                        пребродили всеки миг на цялост в градините

                                        за да чакат чакат чакат чакат чакат чакат 

 

                                                                                       27.5.2008г.

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Все съм си мислел...https://nauka.offnews.bg/news/Biologiia_16/Periodichnite-tcikadi-i-prostite-chisla-video_17364.html
  • За празничния парад на дядо Мраз в Курск. Става въпрос.
  • Някой да ми обясни за какво става въпрос тук! Помощ от приятел?
Предложения
: ??:??