Оставете зад гърба си:
Как ми се иска...
Колко по-добре ще е...
Би било така приятно...
Всичко е повърхност -
буен вятър
или лек бриз,
спокойна вода
или бурни вълни.
Слез в центъра,
там всичко просто Е!
Съвършен покой.
Бог застинал във безкраен миг.
Не мъртва бездейност,
а вечна съзидателност,
стаена в тишината.
В центъра.
В нищото,
което е всичко!
© Теодора Чакърова Todos los derechos reservados