Jun 28, 2010, 12:57 PM

цикъл "Свещени песни" 

  Poetry » Phylosophy
784 0 5

Оставете зад гърба си:

Как ми се иска...

Колко по-добре ще е...

Би било така приятно...

Всичко е повърхност -

буен вятър

или лек бриз,

спокойна вода

или бурни вълни.

Слез в центъра,

там всичко просто Е!

Съвършен покой.

Бог застинал във безкраен миг.

Не мъртва бездейност,

а вечна съзидателност,

стаена в тишината.

В центъра.

В нищото,

което е всичко!

© Теодора Чакърова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??