5 ene 2011, 20:39

Цирк 

  Poesía
788 0 0

 

 

Цирк

 

Не се лутай, народе! Влизай от тук.

Представление ново започва.

Ще получите обич, топлина и уют –

балсамът за рани в живота.

 

Вижте клоуни, шут, гълтачи на огън,

акробат, нестинарка в жарава.

Не пропускайте зрелище - няма го вън.

При нас всичко даром се дава.

 

Яжте сладки петлета, лепкав памук

и локум, разтеглив като дъвка.

Изобилие всякакво. Входът е тук.

Народе, насам! Не се блъскай!

 

 

 

© Ани Виделова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??