Цирк
Не се лутай, народе! Влизай от тук.
Представление ново започва.
Ще получите обич, топлина и уют –
балсамът за рани в живота.
Вижте клоуни, шут, гълтачи на огън,
акробат, нестинарка в жарава.
Не пропускайте зрелище - няма го вън.
При нас всичко даром се дава.
Яжте сладки петлета, лепкав памук
и локум, разтеглив като дъвка.
Изобилие всякакво. Входът е тук.
Народе, насам! Не се блъскай!
© Ани Виделова All rights reserved.