9 may 2006, 15:01

Цирка на живота 

  Poesía
987 0 15

Отивам си!

И нямам страх.

Боя се само да се върна

във град, в който няма бряг,

по улици, които са  безмълвни.

В душа без обич да се подслоня,

в ръце тъй чужди да увехна.

Дете което няма обич,

не е дете.

Лицата със усмивка са фасада.

Гримирам се последен път

и всяка маска бавно аз надявам.

За цирка на живота

най отпред

готова да застана.

 

© Киара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??