Отивам си!
И нямам страх.
Боя се само да се върна
във град, в който няма бряг,
по улици, които са безмълвни.
В душа без обич да се подслоня,
в ръце тъй чужди да увехна.
Дете което няма обич,
не е дете.
Лицата със усмивка са фасада.
Гримирам се последен път
и всяка маска бавно аз надявам.
За цирка на живота
най отпред
готова да застана.
© Киара All rights reserved.
В душа без обич да се подслоня