15 jul 2016, 7:54

Циркови изпълнения 

  Poesía » Versos blancos
1000 1 1

Няма усмивка за клоуна,

носещ усмивки!

Всички в цирка

отдавна се скриха!

Защо ли той остана

в опит да бъде зависим

от чуждото щастие,

докато никой не се интересуваше?

Няма и люлка за балерината,

стояща на пръсти,

дебнейки чуждите погледи,

в опит да получи внимание!

Всички наистина

отдавна се скриха,

търсещи спокойствие

от вечната лудница.

Двама луди

стоят на манежа,

търсят усмивка и малко внимание!

В опит да бъдат нормални

сред лудите...

 

© Злори Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??