17 ene 2021, 19:01

Cлавеи и хора 

  Poesía
188 1 8

В часовника ми закачен,
с дъсчица и пирони,
живее славей и за мен,
светът е без сезони.

Запее ли, записвам аз,
в стиха си всяка нота,
дори сред зима, в студ и мраз,
все лято е живота.

Напролет, ако е готов,
изнасям го, на двора.
Умират, зная — без любов
и славеи, и хора.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??