Jan 17, 2021, 7:01 PM

Cлавеи и хора 

  Poetry
223 1 7

В часовника ми закачен,
с дъсчица и пирони,
живее славей и за мен,
светът е без сезони.

Запее ли, записвам аз,
в стиха си всяка нота,
дори сред зима, в студ и мраз,
все лято е живота.

Напролет, ако е готов,
изнасям го, на двора.
Умират, зная — без любов
и славеи, и хора.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??