28 jun 2020, 8:03

Confessio truci 

  Poesía » Otra
553 2 0

I'll disappear just like a

memory never wanted,

long forgotten,

not remembered

even once.

I'll disappear in seconds gone

As you take you'r breath to live

As you get out of bed thinking

About your favorite smell - 

morning coffee in your bed 

and first cigarette. 

© Нина Чалъкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??