15 feb 2014, 22:29

Cover на "Нека с теб" на Дичо и Поли Генова 

  Poesía » Otra
973 0 1

Вярваш ли, че можеш сам,

без любов да продължиш натам?

Нека в теб да вилнее любовта,

нека в нас да се вихри любовта.

 

Мислиш ли, че успехът е голям,

щом на върха, винаги си сам?

Нека в теб да вилнее любовта,

нека в нас да се вихри любовта.

 

Прави любов, а не война.

Спаси с любов планетата.

Нека бъдем хора сега,

да пребъде любовта

в теб... в мен... сега

да вилнее любовта.

В теб... в мен... сега

да вилнее любовта!

 

Лесно е, не мислиш ли така?

Близо сме, подай ми ти ръка.

Нека в теб да вилнее любовта.

Нека в нас да се вихри любовта.

 

Прави любов, а не война.

Спаси с любов планетата.

Нека бъдем хора сега,

да пребъде любовта

в теб... в мен... сега

да вилнее любовта.

В теб... В мен... сега

да вилнее любовта!

 

Нека в теб да вилнее любовта.

Нека в нас да се вихри любовта.

 

Прави любов, а не война.

Спаси с любов планетата.

Нека бъдем хора сега,

да пребъде любовта

в теб... в мен... сега

да вилнее любовта.

В теб... в мен... сега

да вилнее любовта.

В теб... в мен... сега

да вилнее любовта.

В теб... в мен... сега

нека в теб да вилнее любовта!

 

Извинявам се, ако има неточности.

Не съм сигурна, че това може да се нарече cover, но започнах да си татаникам, както се казва, песента с други думи, и се получи това. : )

© Вероника Теодошева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • O, това явно съм го пропуснала
    Страхотно се е получило, съвсем искрено!
    Браво!
    Вижда се, усеща се, че се е родило спонтанно.
    БРАВО!
Propuestas
: ??:??